Retourneren

Is je aankoop toch niet naar wens, verkeerde maat of voldoet het niet aan de verwachtingen , stuur dan de orderbevestiging die bij je producten zat, met een vinkje in de kolom retour, bij het product wat je terug wilt sturen, terug naar Wielersport Math Salden Provincialeweg 21 6141AA Limbricht. Let op !! 's maandags gesloten.

Je kunt achter op dit formulier zelf vermelden wat je klachten zijn en wat je wilt wat we verder voor je kunnen betekenen. Omruilen is niet mogelijk. Wil je een andere maat of kleur of ander product? Maak dan een nieuwe bestelling. 

Retourneren alleen met bon en binnen 14 dagen na aankoopdatum, ongebruikt en waar mogelijk in originele verpakking.

Math Salden Bv is niet aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit verkeerde montage van materialen door derden. Rijwielen per post bezorgd mogen enkel gemonteerd worden door erkende monteurs. Verleng evt uw garantie via de website van de fabrikant

Je dient zelf zorg te dragen voor de kosten van het retourneren. Mits het een non-conformiteit qua levering betreft, zullen wij uiteraard de kosten van het terugsturen wel aan u vergoeden. Let wel, er zijn een aantal uitzonderingen op het herroepingsrecht die wij gedwongen zijn te handhaven, deze uitzonderingen zijn als volgt:

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn (bijv. custombikes);
  • Elektrische producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken (bijv. Polar, Tacx);
  • Stelregel is dat je producten mag proberen of testen zoals je dat in de winkel ook zou doen. Retoureer de spullen waar mogelijk in de originele verpakking.
Copyright © 2022 Cycling Math Salden bv. All rights reserved.